LaNature Bodylotion Lavanda 8803

14,54 €
Cena brez DDV: 11,92 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
La nature Lavender losjon za telo, 200 ml- Blagodejni vonj Provance…Ta čudovita rastlina ima s svojim vonjem blagodejni učinek na telo in duha ker pomaga pri nervozi in stresnih situacijah. Sivka je veljala skozi stoletja za čudežno rastlino. Ljudje so njene cvetove dajali tudi pod posteljno blazino, ker je prinašala mir v zakon. Negovalna linija La Nature Lavandel je namenjena občutljivi ter stresni koži. Sivka v kombinacije z mandljevim oljem karitejevim maslom, kamilico, ognjičem ter rožmarinom revitalizira kožo, jo nahrani ter oskrbi s potrebnimi sestavinami. Losjon za telo z naravnimi
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: RO791

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

LaNature Bodylotion Lavanda 8803

La nature Lavender losjon za telo, 200 ml- Blagodejni vonj Provance…Ta čudovita rastlina ima s svojim vonjem blagodejni učinek na telo in duha ker pomaga pri nervozi in stresnih situacijah. Sivka je veljala skozi stoletja za čudežno rastlino. Ljudje so njene cvetove dajali tudi pod posteljno blazino, ker je prinašala mir v zakon. Negovalna linija La Nature Lavandel je namenjena občutljivi ter stresni koži. Sivka v kombinacije z mandljevim oljem karitejevim maslom, kamilico, ognjičem ter rožmarinom revitalizira kožo, jo nahrani ter oskrbi s potrebnimi sestavinami. Losjon za telo z naravnimi sestavinami kot so sivka, mandljevo olje, oljčno olje, karitejevo maslo in melisa zagotavlja vaši koži naravno nego in vlago. Sivka pomirja občutljivo in razdraženo kožo, uporaba losjona pa se zdi kot popotovanje po Provansi. Čudovita dopolnitev h gelu za tuširanje La Nature Lavender. Primerno za vse tipe občutljive ter stresne kože. Uporaba: losion nanesite na umito suho kožo ter ga vtrite.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Lanature

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com