NIKON COOLPIX P100 + darilo spominska kartica Nikon 8GB

star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
4,69 (39 ocen)
Znamka / dobavitelj: Fotografske storitve Nikon
303,99 €
Cena brez DDV: 249,17 €
24 x 15,2 €
hiter kredit do 84 obrokov

NIKON COOLPIX P100 črn. Napreden hibridni fotoaparat z izjemnim dosegom. Zmogljivi objektiv NIKKOR s 26-kratno povečavo nudi izjemno svobodo pri kompoziciji in vključuje nizko disperzijske (ED) leče, kar zagotavlja čiste rezultate ne glede na to ali fotografirate s širokim kotom ali v super tele območju. Zmožnost zajema videoposnetkov v polni (1080 slikovnik pik) visoki ločljivosti s stereo zvokom ter uporabo optične povečave in samodejnega ostrenja med snemanjem omogoča video vrhunske kakovosti in razširja možnosti za snemanje videoposnetkov od daleč. Od zadaj osvetljeno tipalo CMOS in način HDR nudita povečano občutljivost in


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: ALSR6QS1Q4RZ

S točkami zvestobe do popustov: 30 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

NIKON COOLPIX P100 + darilo spominska kartica Nikon 8GB

NIKON COOLPIX P100 črn. Napreden hibridni fotoaparat z izjemnim dosegom. Zmogljivi objektiv NIKKOR s 26-kratno povečavo nudi izjemno svobodo pri kompoziciji in vključuje nizko disperzijske (ED) leče, kar zagotavlja čiste rezultate ne glede na to ali fotografirate s širokim kotom ali v super tele območju. Zmožnost zajema videoposnetkov v polni (1080 slikovnik pik) visoki ločljivosti s stereo zvokom ter uporabo optične povečave in samodejnega ostrenja med snemanjem omogoča video vrhunske kakovosti in razširja možnosti za snemanje videoposnetkov od daleč. Od zadaj osvetljeno tipalo CMOS in način HDR nudita povečano občutljivost in odlične rezultate v slabo osvetljenem okolju. COOLPIX P100  – pokriva vsako situacijo, tako podnevi kot ponoči.

Ob nakupu prejmete darilno spominsko kartico Nikon SDHC 4 8GB HIGH SPEED.

Objektiv NIKKOR s 26-kratno povečavo in steklom ED (izjemno nizka disperzija) z zmožnostjo supertelefoto posnetkov nudi izjemno natančnost, visoko ločljivost in kristalno jasne rezultate (35-milimetrski ustreznik: 26–678 mm).

Od zadaj osvetljeno tipalo CMOS: poveča količino svetlobe, ki pride do posamezne slikovne pike, kar izboljša občutljivost in zmanjša šum pri fotografiranju v slabi svetlobi.

Ločljivost 10,3 milijona slikovnih pik omogoča zajem izjemno podrobnih fotografij in osupljivo ostre povečave.

Zajem s HDR (High Dynamic Range – visok dinamični razpon): združi dve različni osvetlitvi iste scene, da ustvari sliko z razponom tonskih podrobnosti, ki je ni mogoče zajeti v enem samem posnetku.

Funkcija večkratne osvetlitve za vrhunske rezultate pri snemanju (videoposnetkov iz roke) v slabi svetlobi. Izkorišča zmožnost fotografiranja’ z visoko hitrostjo, da združi osem zaporednih posnetkov v en sam posnetek z visoko kakovostjo.

Snemanje videoposnetkov v polni (1080 slikovnih pik) visoki ločljivosti (HD) in vgrajen stereo mikrofon: zajemite vse dogajanje podnevi in ponoči v stereo zvoku z impresivnimi 30 sličicami na sekundo. Med snemanjem sta na voljo optična povečava in samodejno ostrenje, namenski gumb za snemanje videa pa olajša upravljanje.

Velik 7,5-centimetrski (3-palčni) visokoločljivostni (460.000 pik) vrtljivi LCD-zaslon: lahko ga nagnete navzgor do 90 stopinj ali navzdol do 82 stopinj. S protiodbojnim premazom.

Neprekinjeno fotografiranje z visoko hitrostjo s predpomnilnikom za hitrejše fotografiranje: posnemite do 45 zaporednih posnetkov pri 10 posnetkih na sekundo. To vam omogoča, da posnamete do 40 posnetkov, preden v celoti sprostite zaklop, tako da vam ne bo več treba skrbeti, da boste tisti trenutek zamudili za eno samo sekundo.

5-kratno preprečevanje zameglitve samodejno preprečuje zameglitev slik na pet različnih načinov.

Kombinirano zmanjšanje vibracij (premikanje tipala in elektronsko zmanjšanje vibracij) zmanjša učinek tresenja fotoaparata, lahko pa sta aktivirana istočasno ter tako nudita dodatno zaščito.

Visoka svetlobna občutljivost ISO (3200 pri polni velikosti) preprečuje nastanek zamegljenih fotografij pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali fotografiranju pri šibki svetlobi. Zaznavanje premikanja uravnava premikanje fotoaparata in motiva.

Funkcija za izbiranje najboljšega posnetka (BSS) iz niza do 10 zaporednih posnetkov samodejno izbere najostrejšega.

Načini osvetlitve (P/S/A/M) za več ustvarjalnega nadzora. Programska avtomatika (P), avtomatika s prioriteto časa (S), avtomatika s prioriteto zaslonke (A) in ročni način (M).

Sistem za obdelavo fotografij EXPEED za optimalno zmogljivost in najvišjo kakovost slik.

Elektronsko iskalo vam omogoča, da natančno posnamete fotografije v celotnem območju povečave ter zagotavlja ostro in mirno fotografiranje tudi pri močni sončni svetlobi.

Priključek mini HDMI omogoča povezavo s TV-zasloni visoke ločljivosti.

Združljivo z USB in omrežnim napajanjem: polnite ga lahko z USB-vtičem na računalniku ali pa z običajno vtičnico s priloženim napajalnikom.

Sistem pametnega portreta: napredne samodejne funkcije za popolne portrete. Samosprožilec nasmeha posname fotografijo, ko se izbrana oseba nasmehne. Opozorilo na mežikanje vas opozori, kadar ima kdo zaprte oči. Napredni AF s prioriteto obrazov z zmanjševanjem učinka rdečih oči v fotoaparatu vam omogoča hitro zaznavanje in izostritev do 12 obrazov na posnetku ter takoj po fotografiranju popravi napačno barvo oči, ki jo povzroča bliskavica.

Samodejno izbiranje scen izbere optimalni scenski način za najpogostejše okoliščine fotografiranja.

17 scenskih načinov vključuje nočno fotografiranje z roke, nočni portret in nočno krajino, nudi pa optimizirane nastavitve za najpogostejše sloge, učinke in lokacije.

Makro način omogoča, da se motivu približate na razdaljo do 1 cm in kristalno jasno zajamete podrobnosti.

Tradicionalna oblikovalska ergonomija pomaga pri premišljenem fotografiranju, saj združuje varno, stabilno delovanje, ročni nadzor, napredne funkcije in natančno optiko.

Osnovne tehnične lastnosti:
ločljivost senzorja   10,6 milijona
senzor  1/2,3 CMOS
optični zoom  26x
digitalni zoom  4x (enakovredno kotu zajema 35-milimetrskega formata [135]: 2712 mm)
svetlobna vrednost  f/2,8–5
goriščna razdalja  4,6–120 mm
ekvivalent 35mm  26–678 mm
pomnilniške kartice  Notranji pomnilnik (približno 43 MB), pomnilniške kartice SD
največja ločljivost  3648 x 2736 (10 M)
samosprožilec  da
vgrajena bliskavica  da
izmenljiv objektiv  ne
zaslon  7,6 centimetrski (3-palčni) vrtljivi TFT LCD-zaslon s približno 460.000 slikovnimi pikami
napajanje  Akumulatorska litijeva baterija EN-EL5 (250 posnetkov)
dimenzije  114,4 x 82,7 x 98,6 mm
masa  481 g
barva  črna
priključki  Hi-Speed USB, mini HDMI, vhod za napajalni adapter
priloženo  Akumulatorska litijeva baterija EN-EL5, napajalnik EH-68P/EH-68P (AR), kabel USB UC-E6, avdio/video kabel EG-CP14, trak AN-CP21, pokrovček objektiva LC-CP21, programska oprema na CD-ROM-u
drugo  Kombinacija premikanja tipala in elektronskega zmanjšanja vibracij (VR) (fotografije) Elektronsko (videoposnetki)
Območje izostritve (od objektiva): 50 cm (1 čevelj 8 palcev) do neskončnosti (∞), makro način: 1 cm (0,4 palca) do neskončnosti (∞)
Garancija  1 leto

Uradna stran NIKON COOLPIX P100 črn

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
    4,69 (39 ocen)
  • Popularnost med podobnimi ponudbami: 5 mesto.
  • Znamka / dobavitelj: Nikon

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
4,69 na podlagi 39 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com