Microsoft Windows 7 Ultimate, FPP, angleški

Znamka / dobavitelj: Microsoft Paketi Microsoft
289,24 €
Cena brez DDV: 237,08 €
24 x 14,5 €
hiter kredit do 84 obrokov

Operacijski sistem Windows 7 Ultimate je najbolj prilagodljiva in zmogljiva izdaja sistema Windows 7, ki ponuja vse poslovne zmogljivosti izdaje Professional. Poleg tega je še dodatno poskrbljeno za varnost in prilagodljivost, saj lahko delate v katerem koli od 35 jezikov. Z Windows 7 Ultimate dobite vse.

Operacijski sistem Windows 7 Ultimate je najbolj prilagodljiva in zmogljiva izdaja sistema Windows 7, ki ponuja vse poslovne zmogljivosti izdaje Professional. Varnost pa lahko še dodatno povečate tako, da šifrirate podatke s funkcijama BitLocker in BitLocker To Go. Zagotovljena pa je tudi večja prilagodljivost, saj lahko


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: ETY318NR18QG

S točkami zvestobe do popustov: 29 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Microsoft Windows 7 Ultimate, FPP, angleški

Operacijski sistem Windows 7 Ultimate je najbolj prilagodljiva in zmogljiva izdaja sistema Windows 7, ki ponuja vse poslovne zmogljivosti izdaje Professional. Poleg tega je še dodatno poskrbljeno za varnost in prilagodljivost, saj lahko delate v katerem koli od 35 jezikov. Z Windows 7 Ultimate dobite vse.

Operacijski sistem Windows 7 Ultimate je najbolj prilagodljiva in zmogljiva izdaja sistema Windows 7, ki ponuja vse poslovne zmogljivosti izdaje Professional. Varnost pa lahko še dodatno povečate tako, da šifrirate podatke s funkcijama BitLocker in BitLocker To Go. Zagotovljena pa je tudi večja prilagodljivost, saj lahko delate v katerem koli od 35 jezikov. S sistemom Windows 7 Ultimate dobite vse.

Različica Ultimate v primerjavi z ostalimi ponuja:
•izboljšano krmarjenjem po namizju
•hitrejše zaganjanje najpriljubljenejših programov
•Internet Explorer 8
•snemanje TV programov
•ustvarjanje domačega omrežja
•uporabo številnih XP pisarniških programov
•funkcijo Pridružitev domeni (varno in preprosto vzpostavljanje povezav z omrežji)
•samodejno varnostno kopiranje
•zaščito podatkov s funkcijo BitLocker
uporabo katerega koli od 35 jezikov


Različica FPP (Polni paket) je namenjena vsem tistim, ki na predhodno kupljenem PCju še nimajo sistema. Priloženi DVD vsebuje tako 32 kot 64-bitno različico sistema. Ob sočasnem nakupu novega PCja priporočamo nakup cenovno ugodnejše DSP različice.

Novosti, ki jih prinaša operacijski sistem Windows 7:

Izboljšana opravilna vrstica in predogled na celotnem zaslonu
Opravilno vrstico na dnu zaslona uporabljate za zagon programov in preklapljanje med njimi, ko so programi odprti. V sistemu Windows 7 lahko v opravilno vrstico pripnete poljubni program, tako da je vedno oddaljen le klik, in prerazporedite ikone v opravilni vrstici tako, da jih preprosto kliknete in povlečete. Znatno so povečali tudi velikost ikon, tako da jih boste lahko preprosto uporabljali. S kazalcem miške pokažite na ikone in prikazale se bodo sličice vsake datoteke ali okna, ki se odpre v tem programu, če pa s kazalcem miške pokažete na sličico, se prikaže celozaslonski predogled tega okna. Če kazalec umaknete s sličice, celozaslonski predogled izgine.

Skočni seznami
V sistemu Windows 7 so se osredotočili na to, da bi bila najpogostejša opravila neposredno pred vami. Primer: nova funkcija skočni seznami. To je priročen način, da hitro pridete do datotek, s katerimi ste delali. Če si želite ogledati nedavno uporabljene datoteke, z desno tipko miške kliknite ikono v opravilni vrstici. Če torej z desno tipko miške kliknete na ikono programa Word, se prikažejo nedavni Wordovi dokumenti. Če pa imate tudi druge datoteke, ki jih želite imeti pri roki, jih preprosto pripnite na skočni seznam, tako da bodo vedno prikazane. Tako bodo dokumenti, ki jih boste najverjetneje želeli uporabiti, oddaljeni le nekaj klikov.

Izboljšave namizja
Windows 7 poenostavlja način dela z okni na namizju. Na voljo bodo razumljivi načini za odpiranje, zapiranje in razporejanje oken ter spreminjanje njihove velikosti.

Windows Search
Iščete nekaj v računalniku? Kakšna je vaša prva slutnja? Če veliko uporabljate splet, boste verjetno najprej poskusili poiskati polje za iskanje. Zdaj lahko na enak način poiščete stvari v računalniku. Windows Search, ki je bil prvič na voljo že v sistemu Windows Vista, omogoča, da hitro in preprosto poiščete pravzaprav kar koli v računalniku.

Internet Explorer 8
Internet Explorer 8, ki je na voljo že zdaj, omogoča, da želeno v spletu naredite hitreje. Internet Explorer 8 vam z novostmi v naslovni vrstici, iskanju, zavihki in vrstici s priljubljenimi zagotavlja več informacij z manj truda.

Boljše upravljanje naprav
Ena od odličnih stvari pri računalnikih je možnost uporabe izjemno velikega števila različnih naprav. V preteklosti ste za upravljanje različnih vrst naprav morali uporabljati več različnih zaslonov. V sistemu Windows 7 pa boste na enem samem zaslonu »Naprave in tiskalniki« lahko priključili, upravljali in uporabljali poljubne tiskalnike, telefone ter druge naprave, ki jih trenutno uporabljate.

Domača skupina
Danes imate morda že doma omrežje, ki ga uporabljate za skupno rabo internetne povezave. Skupna raba drugih elementov, kot so datoteke in tiskalniki, pa je lahko zahtevna, a to se bo sedaj spremenilo, saj vam Windows 7 omogoča preprosto ustvarjanje domačega omrežja.

Ogled razpoložljivih omrežij
V sistemu Windows 7 si lahko preprosto in dosledno ogledate vsa omrežja ter vzpostavite povezavo z njimi. Vedno je na voljo dostop z enim klikom do razpoložljivih omrežij, ne glede na to, ali ta omrežja temeljijo brezžični tehnologiji Wi-Fi, mobilnem širokopasovnem omrežju, povezavi na klic ali navideznem zasebnem omrežju (VPN) podjetja.

 


Garancija:

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Microsoft

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com