Pioneer ojačevalec A-A6-J

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (1 ocene)
Znamka / dobavitelj: Avdio video naprave Pioneer
429,05 €
Cena brez DDV: 351,68 €
36 x 14,79 €
hiter kredit do 84 obrokov
Ojačevalnik Pioneer A-A6-J se ponaša s posebno AIR Studios predelavo. Inženirji so namreč ojačevalnik poslali skozi številne teste in nastavitve. Zaradi odločnosti in znanja so lahko izdelali napravo, ki vam zagotavlja čisto in natančno reprodukcijo zvoka, ki je kar najbližja originalu. V notranjosti se skrivata dva class-AB Dual Mono simetrična ojačevalnika. Delujeta pa čisto v class-A načinu in tako za odlično zvočno predstavo potrebujeta občutno manj energije, hkrati pa odstranjujeta vse motnje, ki so običajne za ojačevalnike. Naprava se lahko pohvali tudi s pozlačenimi terminali, pozlačen je tudi izhod za slušalke. Navdušuje pa tudi nač
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: PR1002906

S točkami zvestobe do popustov: 43 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Pioneer ojačevalec A-A6-J

Ojačevalnik Pioneer A-A6-J se ponaša s posebno AIR Studios predelavo. Inženirji so namreč ojačevalnik poslali skozi številne teste in nastavitve. Zaradi odločnosti in znanja so lahko izdelali napravo, ki vam zagotavlja čisto in natančno reprodukcijo zvoka, ki je kar najbližja originalu. V notranjosti se skrivata dva class-AB Dual Mono simetrična ojačevalnika. Delujeta pa čisto v class-A načinu in tako za odlično zvočno predstavo potrebujeta občutno manj energije, hkrati pa odstranjujeta vse motnje, ki so običajne za ojačevalnike. Naprava se lahko pohvali tudi s pozlačenimi terminali, pozlačen je tudi izhod za slušalke. Navdušuje pa tudi način Source Direct, ki se spretno izogne vsem zvočnim in signalnim motnjam. Če povzamemo na kratko, zvok popolnosti v vaši dnevni sobi!

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (1 ocene)
  • Znamka / dobavitelj: Pioneer

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 1 ocene

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com