Sony HDR-CX360VE digitalna video kamera

Znamka / dobavitelj: Videokamere Sony
772,66 €
Cena brez DDV: 633,33 €
36 x 26,22 €
hiter kredit do 84 obrokov
Videokamera polne visoke ločljivosti z vrhunsko kakovostjo posnetkov in pametnimi funkcijami. Do 13 ur v polni visoki ločljivosti v 32 GB pomnilnik, širokokotni objektiv, 12-kratni optični zoom, fotografije z 7,1 MP, 7,5 cm/3'' LCD.

Snemanje Full HD 1920x1080 50p - Snemanje v polni visoki ločljivosti z zelo visoko bitno hitrostjo in progresivnim načinom snemanja 50p za najboljšo kakovost slike in tekoče predvajanje. Progresivni način snemanja 25p - Posnemite videoposnetke v polni visoki ločljivosti s hitrostjo 25 sličic na sekundo in tako svojim filmskim prizorom dodajte pravi kinematografski videz. Notranji pomnilnik zmogljivosti


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: LOA0NPB0KHP1

S točkami zvestobe do popustov: 77 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Sony HDR-CX360VE digitalna video kamera

Videokamera polne visoke ločljivosti z vrhunsko kakovostjo posnetkov in pametnimi funkcijami. Do 13 ur v polni visoki ločljivosti v 32 GB pomnilnik, širokokotni objektiv, 12-kratni optični zoom, fotografije z 7,1 MP, 7,5 cm/3'' LCD.

Snemanje Full HD 1920x1080 50p - Snemanje v polni visoki ločljivosti z zelo visoko bitno hitrostjo in progresivnim načinom snemanja 50p za najboljšo kakovost slike in tekoče predvajanje. Progresivni način snemanja 25p - Posnemite videoposnetke v polni visoki ločljivosti s hitrostjo 25 sličic na sekundo in tako svojim filmskim prizorom dodajte pravi kinematografski videz. Notranji pomnilnik zmogljivosti 32 GB - Snemanje v notranji pomnilnik zmogljivosti 32 GB z še več prostora za snemanje na dodatni pomnilniški kartici (Memory Stick PRO Duo™ ali SD/SDHC). Širokokotni objektiv G z 12-kratnim optičnim zoomom/17-kratnim iztegnjenim zoomom - Odlična optična zmogljivost: Širok kot 29,8 mm (videoposnetki in fotografije) je idealen za skupinske, panoramske in druge posnetke. Aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot - S 3 načini odpravljanja posledic tresenja za stabilne slike tudi med hojo. Zagotavlja boljšo stabilizacijo pri vseh nastavitvah zooma. Izjemno občutljiv CMOS-senzor Exmor R™ tipa 1/4 - Izjemni učinkovit senzor posname videoposnetke in fotografije, bogate s podrobnostmi ter z manj šuma, še zlasti pri šibki svetlobi. Procesor BIONZ - Hitri slikovni procesor za kakovostnejšo sliko in odzivno delovanje. Fotografije ločljivosti do 7,1 milijona slikovnih pik - Snemajte vrhunske fotografije, tudi med snemanjem videoposnetka. 7,5 cm/3-palčni Clear Photo LCD - Visokokakovostni zaslon na dotik za jasne in svetle slike z izjemnim kontrastom in širokim zornim kotom. Povežite in polnite z vgrajenim kablom USB - Kabel USB lahko preprosto pospravite v ročni pašček videokamere. Povežite videokamero Handycam® z računalnikom in prenašajte videoposnetke ali napolnite baterijo......

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Sony
  • Barva: Drugo
  • Maksimalna ločljivost snemanja: Ful HD 1080 i/p
  • Medij zapisa: Notranji pomnilnik
  • Optični zoom: 10x - 19.9x

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com