THE Protein Blend

46,38 €
Cena brez DDV: 42,36 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Zato je za izgradnjo in obnovo mišičnega tkiva potreben primerno visok vnos različnih beljakovinskih virov, kajti brez le- the kljub optimalnemu treningu nikoli ne bomo dosegli želenih ciljev- večjih, močnejših, hitrejših in vzdržlivejših mišic.

Vsak vir beljakovin ima drugačno amino kislinsko strukturo. Nekatere beljakovine vsebujejo več določenih amino kislin, medtem ko so druge amino kisline, prav tako pomembne, zastopane v manjši količini. Vendar pa amino kisline delujejo na principu sinergije, kar pomeni, da v medsebojnem sodelovanju učinkujejo veliko b


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: THE131

S točkami zvestobe do popustov: 5 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

THE Protein Blend

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Zato je za izgradnjo in obnovo mišičnega tkiva potreben primerno visok vnos različnih beljakovinskih virov, kajti brez le- the kljub optimalnemu treningu nikoli ne bomo dosegli želenih ciljev- večjih, močnejših, hitrejših in vzdržlivejših mišic.

Vsak vir beljakovin ima drugačno amino kislinsko strukturo. Nekatere beljakovine vsebujejo več določenih amino kislin, medtem ko so druge amino kisline, prav tako pomembne, zastopane v manjši količini. Vendar pa amino kisline delujejo na principu sinergije, kar pomeni, da v medsebojnem sodelovanju učinkujejo veliko bolje kot vsaka sama zase. Zato je izrednega pomena, da se vseskozi v telesu nahaja čim večja količina različnih amino kislin, kar pa lahko zagotovimo samo z uživanjem različnih virov beljakovin. To je edini način, da dosežemo optimalne pogoje za mišično rast ter obnovo celičnih struktur.

THE Protein Blend predstavlja idealno mešanico štirih najpomembnejših virov beljakovin. Vsebuje najvišje kakovosten izolat sirotke, pridobljen z najnovejšim revolucionarnim postopkom ultra- filtracije, ki odstrani vse nečistoče, hkrati pa ohranja izredno pomembne mikrofrakcije popolnoma nedotaknjene, sirotkin koncentrat, kalcijev kazeinat in jajčni albumin.

THE Protein Blend je obogaten z dodatkom razvejanih amino kislin BCAA, anti- katabolično amino kislino L-glutamin ter pomembnim katalizatorjem pri topljenju maščob L- karnitinom. Poleg tega ga od ostalih podobnih izdelkov loči visoka vsebnost sirotkinega izolata, ki ima najvišjo biološko vrednost od vseh beljakovinskih virov in 100% jajčnega albumina. Ta pa je odločilnega pomena pri tvorbi številnih hormonov, kar vodi v pospešeno rast in regeneracijo mišic.

Z visoko vsebnostjo di in tri peptidov THE Protein Blend odlično vpliva na nivoje dušika v krvi ter s tem zmanjšuje negativne učinke nizkokaloričnih diet, pri katerih je držanje visokih nivojev dušika problematično in posledično vodi v nezaželeno izgubo težko pridobljenih mišic. Hkrati pa THE Protein Blend ne vsebuje praktično nič maščob, kar omogoča hitro vsrkanje brez nepotrebnih obremenitev želodca ter dodatnih kalorij.

THE Protein Blend je kombinacija beljakovin, ki vsebujejo največje količine esencialnih amino kislin ter razvejanih amino kislin BCAA. Zato je nepogrešljiv dodatek za vse, ki bi radi povečali mišično maso, pospešili regeneracijo ter izboljšali svoje rezultate. 

 

 

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: THE Nutrition

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com