Avtoradio Alpine CDE-9882RSi

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (2 ocen)
Znamka / dobavitelj: Avtoakustika Alpine
226,97 €
Cena brez DDV: 186,04 €
12 x 21,95 €
hiter kredit do 84 obrokov
Avtoradio Alpine CDE-9882RSi je model letnika 2009, ki ponuja vrhunske kvalitete izdelkov znamke Alpine ob razumljivi ceni, in je namenjen za vgradnjo na plovila, saj ima dodatno zaščito proti zunanjim vplivom. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Na velikem "DOT matrix" LCD zaslonu boste lahko razločno prebirali informacije ob vsakršnih svetlobnih pogojih, s pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pe
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AD1147913

S točkami zvestobe do popustov: 23 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Avtoradio Alpine CDE-9882RSi

Avtoradio Alpine CDE-9882RSi je model letnika 2009, ki ponuja vrhunske kvalitete izdelkov znamke Alpine ob razumljivi ceni, in je namenjen za vgradnjo na plovila, saj ima dodatno zaščito proti zunanjim vplivom. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Na velikem "DOT matrix" LCD zaslonu boste lahko razločno prebirali informacije ob vsakršnih svetlobnih pogojih, s pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pesem, ki si jo tisti trenutek želite slišati. Avto radio Alpine CDE-9882RSi predvaja MP3, WMA in AAC tipe datotek, poleg tega pa vam na zadnji strani nudi tudi USB priključek, kamor lahko priklopite vaše USB ključke ali prenosne MP3 predvajalnike in glasbo predvajate neposredno z njih. Posebnost je tudi priložen povezovalni kabel za popolno upravljanje z iPod predvajalniki, kar pomeni, da boste lahko z avtoradiem CDE-9882RSi brskali po mapah na vašem iPod predvajalniku / iPhone aparatu, prebirali informacije na zaslonu avtoradia in istočasno predvajalniku tudi napolnili baterije. Alpineov "MAX TUNE" radijski sprejemnik skrbi za čist sprejem radijskih postaj, za vse, ki pa želijo svoj avdio sistem razširiti z uporabo dodatnih ojačevalcev, so tu na voljo trije pari RCA predizhodov z možnostjo ločenega uravnavanja glasnosti izhoda za subwoofer. Z nakupom dodatnega Bluetooth modula se uporabnost radia lahko še razširi na prostoročno telefoniranje in upravljanje GSM mobilnika s podporo za Bluetooth. S svojo modro/rdečo ali zgolj rdečo osvetlitvijo bo radio Alpine CDE-9882RSi še posebej primeren sopotnik za vozila s takšno barvo osvetlitve armaturne plošče.


ALPINE CDE-9882RSi
Predvaja: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, AAC
Maksimalna izhodna moč: 4 x 50W High Power
Radijski sprejemnik: MAX TUNE sprejemnik, 12 mest za FM postaje, RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT
Vhodi: USB priključek na zadnji strani, kabel za priključitev in popolno upravljanje z iPodom
Izhodi: 3x RCA predizhod (2 Volt), ISO konektor
Barva: srebrna
Osvetlitev: tipke v rdeče/modri kombinaciji ali samo rdeče, znaki zaslona v beli barvi (DOT matrični LCD zaslon)
Izenačevalnik: visokoprepustni filter (80/120/160Hz), ločena nastavitev frekvence in nivoja za visoke in nizke tone, nastavite širine ojačanja za nizke tone, nastavitev nivoja subwooferja
Dodatno: "Rotary Encoder" okrogli gumb, "Quick Search" funkcija za iskanje pesmi, 1-Bit DAC, 0 Bit Mute, nastavljiv nivo glasnosti nizkotonca (predizhod), odstranljiva prednja plošča, predpriprava za Bluetooth (z dokupljivim modulom)

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (2 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Alpine

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 2 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com