Avtoradio Alpine CDE-9880R

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (1 ocene)
Znamka / dobavitelj: Avtoakustika Alpine
187,58 €
Cena brez DDV: 153,75 €
12 x 18,38 €
hiter kredit do 84 obrokov
Avtoradio Alpine CDE-9880R je nov model letnika 2008, ki ponuja vrhunske kvalitete izdelkov znamke Alpine ob razumljivi ceni. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Na velikem "DOT matrix" LCD zaslonu boste lahko razločno prebirali informacije ob vsakršnih svetlobnih pogojih, s pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pesem, ki si jo tisti trenutek želite slišati. Avto radio Alpine CDE-9880R predvaja
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AD1146142

S točkami zvestobe do popustov: 19 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Avtoradio Alpine CDE-9880R

Avtoradio Alpine CDE-9880R je nov model letnika 2008, ki ponuja vrhunske kvalitete izdelkov znamke Alpine ob razumljivi ceni. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Na velikem "DOT matrix" LCD zaslonu boste lahko razločno prebirali informacije ob vsakršnih svetlobnih pogojih, s pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pesem, ki si jo tisti trenutek želite slišati. Avto radio Alpine CDE-9880R predvaja MP3, WMA in AAC tipe datotek, poleg tega pa vam na zadnji strani nudi tudi USB priključek, kamor lahko priklopite vaše USB ključke ali prenosne MP3 predvajalnike in glasbo predvajate neposredno z njih. Alpineov MAX TUNE radijski sprejemnik skrbi za čist sprejem radijskih postaj, za vse, ki pa želijo svoj avdio sistem razširiti z uporabo dodatnih ojačevalcev, so tu na voljo trije pari RCA predizhodov z možnostjo ločenega uravnavanja glasnosti izhoda za subwoofer. Z nakupom dodatnih modulov se uporabnost radia lahko še razširi na upravljanje iPoda in prostoročno Bluetooth telefonijo. Radio Alpine CDE-9880R vam ponuja izbiro osvetlitve tipk v zeleni ali oranžni barvi, s čimer ga boste enostavno prilagodili osvetlitvi armaturne plošče vašega vozila.


ALPINE CDE-9880R
Predvaja: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, AAC
Maksimalna izhodna moč: 4 x 50W High Power
Radijski sprejemnik: MAX TUNE sprejemnik, 12 mest za FM postaje, RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT
Vhodi: USB priključek na zadnji strani
Izhodi: 3x RCA predizhod (2 Volt), ISO konektor
Barva: črna
Osvetlitev: tipke v zeleni ali oranžni barvi, znaki zaslona v beli barvi (DOT matrični LCD zaslon)
Izenačevalnik: visokoprepustni filter (80/120/160Hz), ločena nastavitev frekvence in nivoja za visoke in nizke tone, nastavite širine ojačanja za nizke tone, nastavitev nivoja subwooferja
Dodatno: "Rotary Encoder" okrogli gumb, "Quick Search" funkcija za iskanje pesmi, 1-Bit DAC, 0 Bit Mute, nastavljiv nivo glasnosti nizkotonca (predizhod), odstranljiva prednja plošča, predpriprava za upravljanje z iPodom (dodatni dokupljivi kabel), predpriprava za Bluetooth (z dokupljivim modulom)

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (1 ocene)
  • Znamka / dobavitelj: Alpine

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 1 ocene

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com