Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Samsung WW11BB534DAES7
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Samsung WW11BB534DAES7

A-21871
Opis
Pralni stroj Samsung WW11BB534DAES7 omogoča dolgotrajno in učinkovito delovanje. Tehnologija z digitalnim inverterjem. Izkoristite vrhunsko učinkovitost, tišje in dolgotrajno delovanje. Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje in zmogljivo delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Zagotavlja tudi najdaljšo vzdržljivost v industriji in 20-letno garancijo na motor.
 
Pametni prihranki energije. Način SmartThings AI Energy. Spremljajte in zmanjšajte porabo energije vašega pralnega stroja. Način AI Energy vam omogoča preprosto preverjanje porabe energije in poda oceno vašega računa za elektriko. Za programe, ki delujejo v načinu AI Energy, zmanjša porabo energije do 70 % z uporabo tehnologije Ecobubble za pranje s hladno vodo namesto s toplo in z dodatnim časom cikla.
 
Pralni stroj, ki zmanjša mikroplastiko. Cikel z manj mikrovlakni. Samsung, Ocean Wise Plastics Lab in Patagonia skupaj iščejo rešitve za problem odpadanja mikrovlaken. Posebej zasnovan cikel pranja družbe Samsung zmanjša sproščanje mikroflisa do 54 %. To je šele prvi korak k bolj zdravim oceanom. 
 
Optimizirana količina detergenta. Samodejno dodajanje detergenta. Najboljši rezultati pranja z manj odpadkov in truda. Predal za samodejno dodajanje samodejno porazdeli ustrezno količino detergenta in mehčalca za posamezno pranje. Drži pa tudi dovolj detergenta za en mesec, zato posodice za detergent ne rabite polniti po vsakem pranju.
 
Razkužite oblačila. Higienska para. Svojim oblačilom zagotovite globinsko in higiensko čiščenje. Higienska para se sprosti z dna bobna. Odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergene, ki izhajajo iz pršic hišnega prahu. Program s higiensko paro zmanjša izpostavljenost pršicam hišnega prahu, mačkam, psom, cvetnemu prahu in glivicam.
 
 
Redna cena:
859,00 €
Prihranek:
180,00 € (20,95%)
556,56 €
cena brez DDV
Vaša cena:
679,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
Energijski razredA, letna poraba energije 53 kWh
Zmogljivost11 kg
FunkcijeCikel: Eco 40-60, Aktivna oblačila, Posteljnina, Bombaž, Občutljive tkanine, Odcejevanje/Centrifugiranje, Higienska para, Mešana oblačila, Izpiranje in centrifugiranje, Tiho pranje, Brisače, Hitro pranje - 15 min, Nega otroških oblačil, Oblačen dan, Barve, Denim, Drum Clean funkcija, Intenzivni mraz, Zunaj, Srajce, Sintetika, Volna
DodatnoUpravljanje umetne inteligence, Ecobubble tehnologija, funkcija Delay End (zakasnitev konca), predal StayClean, Smart Things, DIT motor, Drum Clean funkcija, otroška zapora, vgrajen WiFi, Bubble Soak tehnologija, nadzor z umetno inteligenco, podpora za aplikacijo SmartThings, predal StayClean
Dimenzije600 x 850 x 600 mm
Teža72 kg
BarvaBela