Masažni aparat z infra toploto Lanaform Pro mass

Znamka / dobavitelj: Masaža in sprostitev Lanaform
15,36 €
Cena brez DDV: 12,59 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
Masažni aparat vam ponuja masažo, ki popolnoma ustreza Vašim potrebam. Poživi, stimulira in sprosti mišice, kar blagodejno deluje na Vaše zdravje in počutje. Že nekaj minut uporabe aparata na dan je dovolj, da se znebite stresa, utrujenosti in bolečin v mišicah. Masažni aparat je opremljen z infrardečo lučjo, ki prodre globoko v povrhnjico, razširi pore in krvne žile, kar pospeši presnovo in krvni obtok. Rezultat so pomlajena koža in zmanjšanje bolečin v mišicah. Tehnične podrobnosti:
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: NO5730

S točkami zvestobe do popustov: 2 točki.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Masažni aparat z infra toploto Lanaform Pro mass

Masažni aparat vam ponuja masažo, ki popolnoma ustreza Vašim potrebam. Poživi, stimulira in sprosti mišice, kar blagodejno deluje na Vaše zdravje in počutje. Že nekaj minut uporabe aparata na dan je dovolj, da se znebite stresa, utrujenosti in bolečin v mišicah. Masažni aparat je opremljen z infrardečo lučjo, ki prodre globoko v povrhnjico, razširi pore in krvne žile, kar pospeši presnovo in krvni obtok. Rezultat so pomlajena koža in zmanjšanje bolečin v mišicah. Tehnične podrobnosti: vrsta masaže: igličasta, valjasta, mikro-prstna, nežna, shiatsu masaža infrardeča luč (gretje): da hitrost masaže: 1 intenzivnost: nizka moč: 11W, 230V- 50Mz število masažnih nastavkov: 5 dimenzije: dolžina 38 cm

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Lanaform

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com